Tim Held Tim Held           

               

Ik ben geboren en getogen in het Limburgse dorpje Grevenbicht (Beeg). Sinds 2010 woon ik samen met Daisy in Urmond. Tijdens mijn eerste vakantie met Daisy en haar ouders in Zeeland ben ik verkocht geraakt aan het vliegeren. Ik was toen bijna 16. Tijdens deze vakantie heb ik mijn eerste twee-lijns stuntvlieger gekocht (een wolkenstürmer).

Sindsdien zijn er veel stunters bijgekomen in verschillende soorten en maten. In 2009 ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging, deze dacht ik gevonden te hebben in het vier-lijns trick vliegeren. Voor mijn verjaardag kreeg ik dan ook een mosquito van Daisy. Dit was echter geen succes. Na diverse pogingen en evenveel gebroken stokken heeft de mosquito een mooie plaats aan de keukenmuur gekregen.

In mei 2011, tijdens het International Kite Festival in Oostende, hebben Daisy en ik voor het eerst met een vented rev van René gevolgen. Dit vonden we geweldig. Vlak daarna hebben we dan ook onze Baressi rev’s besteld. Nu is het vooral veel trainen om het rev vliegen onder de knie te krijgen!

Tijdens het drachenfest in Trier in oktober 2011 kregen Daisy en ik de vraag of we het vliegerteam van de sky-pirates wouden komen ‘versterken’. Hier hoefde we niet lang over na te denken. Vanaf die tijd hangt behalve de brabantse ook de limburgse vlag aan de vlaggenmast van de sky-pirates

 

 

              

 

 

 

 

 

 

                Groeten

                 Tim