Rene Baremans      
     

In 1983 raakte ik door het vliegervirus besmet. In die tijd moest je bijna alles zelf bouwen. Begonnen met een kleine delta hawk en al snel ging het richting de power kites. Inmiddels is er al een heel arsenaal aan vliegers in bezit. Ook heb ik een buggy en had ik een mountainboard. De laatste tijd gaat mijn interesse meer uit naar de ÚÚlijners en deze dan zelf bouwen.

De meeste tijd echter gaat in mijn Revolutions zitten. Besmet met het rev virus door Marc van der Graaf, is mijn rev tas nu al goed gevuld.  Vele trainings uurtjes zijn nog nodig om  het niveau te halen wat ik graag zou willen bereiken. Hieronder een paar foto's van mijn revolutions.

Op 1 augustus 2000 heb ik samen met Petra het sky-pirates team opgericht. Het is uitgegroeid naar een gezellig en zeer actief team.

Naast het vliegeren, ben ik ook radiozendamateur, mijn homepage kun je vinden op www.pa3gal.nl. Ook sport ik graag, en dan met name fietsen en hardlopen , de lange afstanden, ik heb dan ook al 2 keer de marathon van Parijs gelopen. Mijn grootste passie op sport gebied blijft toch de racefiets, en ook hier de lange afstanden. Vaak tochten die over de 200 kilometer gaan,zoals Luik-Bastenaken-Luik en de Friese Rijwiel Elfsteden tocht en het beklimmen van de Mont Ventoux. Maar het vliegeren blijft toch een speciale plaats innemen.

 

 

 

 

 

 


 

                Ook ben ik beheerder van deze homepage. Opmerkingen en tips zijn altijd van harte welkom       

                Een greep uit mijn rev tas :
 

                Rev b series full sail        Psycho        Ultra light       Rev eigen bouw

                Foto's van de vented volgen

 

                Groeten

                Rene Baremans