Daisy Soudant  Daisy Soudant           

               

Ik ben geboren en getogen in Maastricht. Tegenwoordig woon ik samen met Tim in Urmond. Als klein meisje was ik vroeger vrijwel iedere zondag met mijn ouders te vinden op de St. Pietersberg. Hier waren mijn vader en ik dan vaak een hele dag aan het vliegeren. Op het moment dat er lijnen ontknoopt moesten worden werd mijn moeder ingeschakeld.

Ik ben begonnen met het vliegen van één-lijners. Mijn grote trots was een delta met twee eendjes erop. In de loop van de jaren is het twee-lijns vliegeren erbij gekomen. We hebben inmiddels een aardige collectie opgebouwd.

We hebben de sky-pirates een aantal jaar geleden leren kennen tijdens het Lotto International Kite Festival in Oostende. In mei 2011 heb ik in Oostende voor het eerst met een Rev van René gevlogen. Ik was er meteen aan verkocht. Het heeft dan ook niet lang geduurd voordat Tim en ik onze baressi rev’s hebben besteld.

In oktober 2011 zijn we tijdens het Drachenfest in Trier door de sky-pirates gevraagd om lid te worden van het team. Sinds die tijd zorgen Tim en ik voor de Limburgse inbreng in het Brabantse vliegerteam.

 

               

 

 

 

 

 

                Groeten

                Daisy